Academii (9)
Astrologie (12)
Biologie (2)
Dictionare (36)
Fizica (3)
Gradinite (42)
Librarii (20)
Licee (11)
Referate (75)
Scoli (102)

Un portal ecologic. Acest site este un blog de discutii despre ecologie, energie regenerabila, surse alternative de energie, dezastre ecologice si efectul omului asupra naturii.
Situl carte-veche.ro, va ofera dumneavoastra iubitorilor de literatura si carte posibilitatea de a vinde sau cumpara carti in conditiile cele mai avantajoase. Sistemul acestui site este interactiv, permitind oricui sa publice un numar nelimitat de titluri de carte, anunturi de cumparare sau sa-si creeze alerte prin care sa fie primul anuntat atunci cand autorul sau cartea prefetata sant publicate pe carte-veche.ro.
Peste 6900 lucrari licenta, dizertatii, proiecte, studii caz. Lucrari licenta gata facute sau la comanda cu numai 100 Ron. Lista completa pe www. LucrareLicenta.ro sau contact@lucrarelicenta.ro , 0752670477
Gradinita Sakura este amplasata in zona Obor, Str. Litovoi Voievod 62-64, sector 2, Bucuresti, si ofera copiilor dumneavostra un cadru instructiv educativ la cel mai inalt nivel, personal bine calificat, motivat si dornic de a dezvolta capacitatile copiilor dumneavostra.
Evrika Group este un centru de perfectionare profesionala ce realizeaza cursuri in diverse domenii de activitate avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
Realizare lucrari de licenta in diverse domenii, proiecte diploma, studii de caz, consultanta licente
Limbi straine: Cercetare teoretica si aplicata; Servicii de traducere, interpretariat, redactare, consultanta: limba engleza, limba franceza, limba germana, limba italiana, limba spaniola, limba portugheza; Produse (Carti si CD-uri multimedia); Ghid de conversatie si civilizatie roman englez, roman francez, roman german, roman italian, roman spaniol, roman portughez
Citate celebre si maxime, citate despre viata si citate de dragoste - colectia de citate celebre de pe citate-celebre.org e la dispozitia dumneavoastra.
e-Learn! este prima arhiva interactiva romaneasca de subiecte ce isi propune sa contribuie la indexarea cat mai multor subiecte aparute la diferite concursuri si olimpiade scolare .
LucrariLicenta.com - o impresionanta colectie de materiale pentru Lucrarea de Licenta . Lucrari de Licenta GRATIS : SCHIMB Lucrari de Licenta
Dictionar englez roman cu pronuntie, tehnic, standard, expresii, argouri; peste 300. 000 de cuvinte. Cel mai tare dictionar din dictionarele online gratis din Romania. De asemenea puteti sa si descarcati versiunea pentru desktop si gadget-uri pentru igoogle.
Meteorologie.ro este un site dedicat meteorologiei, climatologiei si domeniilor conexe, atat pentru meteorologi profesionisti cat si pentru amatori. Sectiuni disponibile : enciclopedia, forum, sondaje de opinie, software, articole, recenzii
Scurte prezentari ale plantelor incluse in galeria foto, pe categorii. Articole cu informatii despre plante: cultivare, modul de ingrijire, metodele de inmultire, boli si daunatori, utilizarea in arta decoratiei, in aromoterapie, alimentatie, sanatate si cosmetica
topcursuri.ro va pune la dispozitie o multitudine de cursuri si referate absolut GRATUIT. Puteti afla informatii despre management, marketing, finante, banci, mass-media, limbaje de programare, vanzari si multe altele.
Cursuri de calificare si perfectionare pentru inspectori resurse umane, inspectori protectia muncii, asistenti manageri, manageri resurse umane oferite de Total School
Cursuri Microsoft certificate in sesiuni online cu diplome recunoscute international. Programe de certificare microsoft care cuprind cursuri tutoting si simulare examene de certificare.
Cursuri Microsoft inclass si online. Diplome certificate, plata in rate, simulare examen. Video tutoriale gratuite despre windows server, sql server, exchange server si isa server.