Constructii (703)

Firma cu experienta de peste 10 ani in domeniul amenajarilor interioare pentru institutii. Datorita profesionalismului asociatilor (arhitecti si ingineri constructori), putem oferi un serviciu complet in domeniul nostru de activitate.
Cresterea iepurilor ! Totul despre iepuri, hrana, monta, gestatie, fatare, boli, rase, custi etc...
Producem si montam o serie de perdele, draperii, jaluzele si rolete interioare ce pot fi decorate cu o multitudine de accesorii ornamentale
Producem Usi Glisante, Usi Glisante de Interior, Usi Glisante de Exterior, Sisteme de Usi glisante precum si Usi Glisante din Termopan la cel mai inalt nivel de calitate
Comercializam la cele mai inalte standarde de calitate: mobila, saltele, scaune, canapele, mobilier gradina, mobilier metalic, electrocasnice, incaltaminte, genti, saci polietilena, detergenti, sapun, hartie, dispensere, articole de unica folosinta.
Stiri din domeniul constructiilor, firme de constructii din Prahova, oferte produse constructii, joburi din constructii, anunturi angajari constructii, cele mai noi oferte constructii Prahova, materiale de constructii, amenajari, ciment, rigips, acoperisuri, tabla, lemn, firme constructii
Complex rezidential nou, apartamente finalizate, la cheie, apartamente 1, 2 ,3 camere, parcare subterana. Te poti muta imediat, 10 min de centrul Bucurestiului. Apartamente moderne, zona verde, in apropiere metrou, scoala, loc de joaca, hypermarket-uri. Constructie solida, standard european.
Firma cu experienta comercializeaza termopane Gealan impreuna cu geam termopan Low-E in Bucuresti si zonele limitrofe. Pe site se poate face calculatie de pret cu calculator online dupa caracteristicile selectate.
Firma de tamplarie lemn stratificat monteaza ferestre si usi de stejar, fag, molid etc. Pe site exista modele diverse de usi si ferestre din lemn stratificat.
Firma monteaza tamplarie pvc cu geam termopan, usi de interior si de exterior ferestre din pvc, panouri de termopan in Bucuresti. Se pot calcula preturi termopan online cu ajutorul unui calculator e preturi.
Marmovest SA este una din primele companii private aparute dupa anul 1989 in domeniul Rocilor Ornamentale. S-a impus in domeniul taierii si prelucrarii marmurei si mozaicului prin traditie si experienta de peste 30 de ani, dar si a utilajelor performante.
Construct mall este un site de articole de amenajari interioare, constructii si decoratiuni interioare. Aici gasiti poze si sfaturi despre faianta, gresie, parchet, zugraveli, fose septce etc. Costructmall este ziarul dvs de sfaturi de design interior si mobila.
Executam camere copii cu personalitate.Pe siteul nostru gasiti numeroase exemple in acest sens.Garantam ca se merita!
Dedurizare,filtrare,osmoza inversa,dezinfectare-sunt metodele noastre de rezolvare a problemelor din apa dvs.Comercializam produse de cea mai buna calitate Ecowater si Nobel, liderii mondiali in tratarea apei.Pentru confortul dvs: apacristalina.ro
Executam,vindem si montam fose septice ecologice "LA CHEIE" cu preturi incepand de la 4.500 Lei,cu o vidanjare odata la 14-18 luni iar montaj in numai 2-3 zile.
Ividicom Tg-Jiu furnizeaza solutii de decorare pentru restaurante, pensiuni, moteluri, hoteluri. O gama complexa de produse aflate in stoc sau pe comanda (personalizate) va stau la dispozitie: perdele, lenjerii, mochete, covoare, produse pentru bai si restaurante.
Constructii case la rosu si case la cheie, finisaje constructii vile la rosu si vile la cheie,constructii locuinte la rosu si locuinte la cheie, consultanta constructii. Cele mai bune preturi pentru CONSTRUCTII SI FINISAJE CASE,VILE,HALE INDISTRIALE,SPATII COM.etc.Pret manopera CASA LA ROSU:35-55 Euro/mp.Constructie Casa la rosu:180-220 Euro/mp (pret manopera + materiale) .CASA LA CHEIE:350-380 Euro/mp (pret manopera + materiale)+TVA. Pretul este negociabil in functie de tipul materialelor si finisajelor dorite! BUCURESTI-ILFOV. TEL: 0765124611